Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bishturina
bishturina:

bishturína,-t f. sh. bised. mbeturina, fundërrina.

Sinonime / Të përafërta:
mbeturina
fundërrina
Të ngjashme:
kashturina:

kashturína,-t f. sh. mbeturina kashte; baroja.