Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bishttundur
bishttundur:

bishttúndur mb., edhe si em. f., keq. bised. bishtdredhur.

Sinonime / Të përafërta:
bishtdredhur