Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bishttigane
bishttigane:

bishttigán/e,-ia f. sh. -e(t) zool. bishtfultere.

Sinonime / Të përafërta:
bishtfultere