Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bishtshkurtër
bishtshkurtër:

bishtshkúrtër mb., edhe si em., që e ka bishtin të shkurtër; kund. bishtgjatë.

Antonime:
bishtgjatë