Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bishtperpjete
bishtpërpjetë:

bishtpërpjétë mb., edhe si em. 1. që e mban bishtin përpjetë. 2. fig. keq. mendjemadh; fodull.