Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bishtperdredhur
bishtpërdredhur:

bishtpërdrédhur mb. 1. edhe si em., që e ka bishtin të përdredhur: derr bishtpërdredhur. 2. edhe si em. f., fig. keq. bishtdredhur.

Sinonime / Të përafërta:
bishtdredhur