Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bishtpërpjetë
bishtpërpjetë:

bishtpërpjétë mb., edhe si em. 1. që e mban bishtin përpjetë. 2. fig. keq. mendjemadh; fodull.

Sinonime / Të përafërta:
mendjemadh
fodull