Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bishtmushkë
bishtmushkë:

bishtmúshk/ë,-a f. sh. -a(t) bot. barishte shumëvjeçare e moçaleve, me kërcell të zbrazët e me gjethe halore.