Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bishtmellenjez
bishtmëllenjëz:

bishtmëllénjëz,-a f. sh. -a(t) zool. peshk me trup të shtypur, me sytë në njërën anë, që e ndërron ngjyrën sipas mjedisit.