Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bishtmëllenjëz
bishtmëllenjëz:

bishtmëllénjëz,-a f. sh. -a(t) zool. peshk me trup të shtypur, me sytë në njërën anë, që e ndërron ngjyrën sipas mjedisit.