Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bishtluajtur
bishtluajtur:

bishtlúajtur mb., edhe si em. f., bised. keq. bishtdredhur.

Sinonime / Të përafërta:
bishtdredhur