Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bishtlepur
bishtlepur:

bishtlépur,-i m. sh. -a(t) bot. barishte e viseve bregdetare, me lule të mbledhur si kalli.

Të ngjashme:
bishtlagur:

bishtlágur mb. tall. i mundur, i përulur e i turpëruar: iku bishtlagur.