Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bishtlekundes
bishtlëkundës:

bishtlëkúndës,-i m. sh. -(it) zool. bishtatundës.