Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bishtlëkundës
bishtlëkundës:

bishtlëkúndës,-i m. sh. -(it) zool. bishtatundës.

Sinonime / Të përafërta:
bishtatundës