Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bishtkeputur
bishtkëputur:

bishtkëpútur mb. që ka humbur farefisin nga ana e babait (për gratë).