Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bishthollë
bishthollë:

bishthóll/ë [lexo: bisht-hóllë],-a f. bot. barishte me gjethe vezake e me kallinj të hollë.