Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bishtgershere
bishtgërshërë:

bishtgërshërë mb. me bishtin të ndarë më dysh: dallëndyshe bishtgërshërë.

bishtgërshërë:

bishtgërshër/ë, -a f. sh. -a(t) zool. rosë e egër me bishtin të ndarë si gërshërë.