Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bishtfurkabukur
bishtfurkabukur:

bishtfurkabúkur,-a f. sh -a(t) zool. nuselalë.

Sinonime / Të përafërta:
nuselalë