Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bishtfultere
bishtfultere:

bishtfultér/e,-ja f. sh. -e(t) zool. larvë bretkose me bisht të gjatë; bishtlopatë, bikër.

Sinonime / Të përafërta:
bishtlopatë
bikër