Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bishtdredhur
bishtdredhur:

bishtdrédhur mb., edhe si em. f., keq. që shkon me të tjerë, e përdalë (për femra).