Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bishtdhelpër
bishtdhelpër:

bishtdhélp/ër,-ra f. sh. -ra(t) bot. 1. barishte me gjethe të gjata me push nga sipër e me gjemba anash dhe me lule të blerta a ngjyrë vjollce. 2. lloj rrushi i bardhë me vesh gjatosh.