Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bishtbardhe
bishtbardhë:

bishtbárdh/ë,-a f. sh. -a(t) zool. zog i vogël, i hirtë e me bisht të bardhë.