Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bishtatundes
bishtatundës:

bishtatúndës,-i m. sh. -(it) zool. zog i vogël sa trumcaku, i hirtë e me bisht të gjatë, që e tund kur ecën.