Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bishtatundës
bishtatundës:

bishtatúndës,-i m. sh. -(it) zool. zog i vogël sa trumcaku, i hirtë e me bisht të gjatë, që e tund kur ecën.