Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bishtalug
bishtalug:

bishtalúg,-u m. krahin. mëmëligë.

Sinonime / Të përafërta:
mëmëligë
Të ngjashme:
bishtalec:

bishtaléc,-i m. sh. -a(t) gërshet flokësh: bishtalecat palë-palë.