Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bishtafurke
bishtafurkë:

bishtafúrk/ë,-a f. sh. -a(t) zool. nuselalë, bukël.

Sinonime / Të përafërta:
nuselalë
bukël