Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bishtadhize
bishtadhizë:

bishtadhíz/ë,-a f. sh. -a(t) bot. barishte kacavarëse e arave, me kërcell të hollë, me gjethe si zemër e me lule të bardha.