Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bireveshe
birëveshë:

birëvésh/ë,-a f. sh. -a(t) zool. gërshërëz.

Sinonime / Të përafërta:
gërshërëz
Të ngjashme:
bulëveshë:

bulëvésh/ë,-a f. sh. -a(t) verzë peshku.