Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës biorryme
biorrymë:

biorrým/ë,-a f. sh. -a(t) rrymë elektrike që lind në indet e qenieve të gjalla: biorrymat e trurit.

Të ngjashme:
mbirrymë:

mbirrým/ë,-a f. elektr. rrymë më e madhe se e zakonshmja; denduri e lartë e rrymës.