Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bindërme
bindërme:

bindërmé,-ja f. -(të) vijë e thelluar buzë dërrasës që kjo të puthitet mirë me një tjetër; zdrukth i posaçëm për të bërë vija të tilla.