Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës binashuar
binashuar:

binashúar mb., edhe si em., bised. që s’lë fëmijë si pasardhës, binadalë.

Sinonime / Të përafërta:
binadalë