Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës binadale
binadalë:

binadálë mb., edhe si em., bised. binashuar.

Sinonime / Të përafërta:
binashuar