Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bimëngrënës
bimëngrënës:

bimëngrënës,-e mb., edhe si em., biol. që ushqehet me bimë: kafshë bimëngrënëse.