Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës biletashitës
biletashitës:

biletashítës,-i m. sh. -(it) shitës biletash.

Të ngjashme:
biletashitëse:

biletashítës,-e, -ja f. sh. -e(t).