Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bilashnjok
bilashnjok:

bilashnjók,-u m. sh. -ë(t) bisk në trungun e një lisi të prerë.