Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bilardo
bilardo:

bilárdo,-ja f. sh. -(t) lojë me bila dhe me stekë, që luhet në një tryezë të posaçme; tryeza e kësaj loje.