Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bicikletari
biçikletari:

biçikletarí,-a f. sh. -(të) punishte ku ndreqen biçikletat.

biçikletar:

biçikletár,-i m. sh. -ë(t) ai që ndreq biçikleta.