Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës biçikletari
biçikletari:

biçikletarí,-a f. sh. -(të) punishte ku ndreqen biçikletat.

biçikletar:

biçikletár,-i m. sh. -ë(t) ai që ndreq biçikleta.