Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bezistan
bezistan:

bezistán,-i m. sh. -e(t) vjet. pjesë e pazarit të tipit lindor, e rrethuar dhe pjesërisht e mbuluar: si në bezistan me bollëk.