Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bezbeze
bëzbëze:

bëzbëz/e,-ja f. kryes. sh. -e(t) 1. të folur vesh më vesh, pëshpëritje. 2. thashetheme.

Sinonime / Të përafërta:
pëshpëritje
thashetheme