Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës betonarme
betonarme:

betonarmé,-ja f. sh. -(të) ndërt. hekurbeton.

Sinonime / Të përafërta:
hekurbeton