Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës beshtemadh
beshtemadh:

beshtemádh,-e mb., edhe si em., profkatar.

Sinonime / Të përafërta:
profkatar
Të ngjashme:
eshtërmadh:

eshtërmádh,-e mb., edhe si em., kockëmadh.