Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës beshamel
beshamel:

beshamél,-i m. gjell. salcë e trashë, që bëhet me miell, me qumësht, me vezë e me gjalpë.