Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës besetytnor
besëtytnor:

besëtytnór,-e mb. që mbështetet në besëtytni: nderim besëtytnor.

Të ngjashme:
besëtytni:

besëtytní,-a f. sh. -(të) besimi se disa shenja parathonë të ardhmen, sjellin mbarësi a fatkeqësi etj.; besim i kotë, besëkotësi.