Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës besethyes
besëthyes:

besëthýes,-e mb., edhe si em., besëshkelës.

Sinonime / Të përafërta:
besëshkelës
Të ngjashme:
besëthyer:

besëthýer mb., edhe si em., besëshkelës.

bethyes:

bethýes,-e mb., edhe si em., që thyen a që shkel benë.