Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës besethyerje
besëthyerje:

besëthýerj/e,-a f. besëshkelje.

Sinonime / Të përafërta:
besëshkelje
Të ngjashme:
besëthyer:

besëthýer mb., edhe si em., besëshkelës.