Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës beseshkelje
besëshkelje:

besëshkélj/e,-a f. shkelja e besës, besëthyerje, besëshkalje; tradhti.

Të ngjashme:
besëshkalje:

besëshkálj/e,-a f. besëshkelje.

besëshkelës:

besëshkélës,-e mb., edhe si em., që e shkel besën, besëthyes, besëshkalë; tradhtar..

besëshkalë:

besëshkálë mb., edhe si em., besëshkelës.