Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës beseshkeles
besëshkelës:

besëshkélës,-e mb., edhe si em., që e shkel besën, besëthyes, besëshkalë; tradhtar..

Të ngjashme:
besëshkelje:

besëshkélj/e,-a f. shkelja e besës, besëthyerje, besëshkalje; tradhti.

besëshkalë:

besëshkálë mb., edhe si em., besëshkelës.