Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës beseshkalje
besëshkalje:

besëshkálj/e,-a f. besëshkelje.

Sinonime / Të përafërta:
besëshkelje
Të ngjashme:
besëshkelje:

besëshkélj/e,-a f. shkelja e besës, besëthyerje, besëshkalje; tradhti.

besëshkalë:

besëshkálë mb., edhe si em., besëshkelës.