Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës besepake
besëpakë:

besëpákë mb., edhe si em., që nuk ka besim te dikush a për diçka; kund. besëplotë.

Antonime:
besëplotë